YOGA FOR A CURE


YOGA FOR A CURE er Danmarks første landsdækkende yoga velgørenheds event til fordel for Børne Hjernecancer Fonden.

Lørdag den 13. januar 2018 afholder en række yogacentre landet over en event, hvor de donerer en yoga time. Alle deltagergebyrer går ubeskåret til Børne Hjernecancer Fonden. Som deltager på en af disse events bliver du forkælet med skøn yoga, mens vi i fællesskab er med til at skabe håb. Håb om at der i fremtiden er flere børn, der kan helbredes for hjernekræft. 

Datoen for vores event markerer årsdagen for hvornår Børne Hjernecancer Fondens stifter, Anette med familie, fik den forfærdelige besked, som ingen forældre bør høre: ”Dit barn har en hjernetumor, og der er ikke noget vi kan gøre for at redde hende. I skal regne med 9 måneder før hun dør”. Med YOGA FOR A CURE sætter vi fokus på sygdommen og indsamler midler til forskning på området. 

Vi håber du har lyst til at deltage i YOGA FOR A CURE og dermed gøre noget godt for dig selv, mens vi i fællesskab støtter forskning i hjernekræft, der rammer børn.


BILLETTEr

På vores Facebook side finder du en oversigt over alle de yogacentre, der deltager i YOGA FOR A CURE. Billetter til de forskellige events landet over købes hos de enkelte yogacentre - enten direkte via Mobile Pay til Børne Hjernecancer Fonden eller gennem yogacentret som efterfølgende sørger for, at bringe donationen videre til Børne Hjernecancer Fonden. 

Billetter til hovedeventen kan snart købes på cathrineyoga.dk. 

TUSIND TAK til vores ambassadører, alle deltagende yogacentre og alle yogi'er der deltager denne dag,

Badge_blaa_dato.jpg
 

HOVEDEVENT I KØBENHAVN

TID:

Lørdag den 13. januar 2018 kl. 10-13

STED:

KU.BE
Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg
Lokale: ZEN1 og ZEN2

PROGRAM:
Kom og tilbring to timer i selskab med Cathrine Koefoed og Karen Pallisgaard. Efter de to timers yoga vil der være et kort oplæg om Børne Hjernecancer Fonden af stifter, Anette Overby. 


Ambassadør Karen Pallisgaard om YOGA FOR A CURE: 

“Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” – Løgstrup.

Dette citat minder mig om essensen af yoga. Jeg ser yoga som en evig øvelse i at blive forbundne. Både med os selv, krop og sind, fysisk og mentalt, med hinanden, med naturen – og endda med noget større end os. Alt og alle er forbundet, det er pointen. Derfor rørte det mig naturligvis dybt at høre, hvordan Anette mistede sin lille Emili til hjernekræft. Jeg er mor til en datter i samme alder, og jeg ved slet ikke, hvordan jeg ville kunne fortsætte livet, hvis det var mig. Anette gør det og kæmper den smukkeste kamp gennem sin fond, der samler penge ind til det oversete forskningsområde, som børnehjernekræft desværre er. Hendes arbejde kan være med til at redde vores børns liv i fremtiden. Det er så beundringsværdigt, og jeg støtter hele vejen. Jeg tror på at bruge yogaen aktivistisk til at skabe den forandring i verden, som vi ønsker. Derfor er jeg mega stolt over at være ambassadør for YOGA FOR A CURE: Lad os stå sammen og passe på os selv, hinanden, vores børn og tro på håbet.


 
Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre uden at han holder noget af dets liv i sin hånd.
— Løgstrup
 

Køb billetter til hovedeventen i København her