BHCF GODKENDT HOS SKAT

BHCF er blevet godkendt efter Ligningslovens § 8 A og § 12, stk. 3. Det betyder, at alle donationer og gaver op til 15.000 kr. giver skattefradrag hos gavegiver. Det gælder desværre ikke medlemskontingent, men alle donationer/gaver derudover. For at beholde godkendelsen skal BHCF hvert år have mindst 300 medlemmer og mindst 100 donationer på minimum 200 kr. Der skal lyde en meget stor tak til alle, der har støttet med enten medlemsskab eller en donation. Godkendelsen hos SKAT er meget betydningsfuld i Børne Hjernecancer Fondens arbejde.

Cycling Challenge 2015 indsamler 612.000 kr. til BHCF

CC15 Geranium 2015

Cycling Challenge 2015 blev afsluttet med manér på restaurant Geranium mandag den 19. oktober med deltagelse af 60 festglade deltagere, Rolf Sørensen, Børne Hjernecancer Fonden og samarbejdspartnere fra Optour, AimHigh og Well-Come Fitness & Spa. Årets overskud fra Cycling Challenge til BHCF blev 612.000 kr. STOR TAK til alle deltagerne, sponsorer og samarbejdspartnere. 

Fotograf: Kim Wendt, KimWendt.com

Cycling Challenge 2015 - riding for a cure

Toscana2015.jpg

Cycling Challenge 2015 - riding for a cure - er hjemvendt fra 4 skønne dage med hårde stigninger i Toscana med 60 fantastiske deltagere, AimHigh, Jørgen Marcussen og Rolf Sørensen. Alt sammen for at indsamle midler til forskning i børne hjernekræft, og skabe opmærksom omkring Børne Hjernecancer Fondens arbejde. Et stort tak fra BHCF til alle deltagere, AimHigh, Jørgen Marcussen og Rolf Sørensen for en stor indsats. Størrelsen af årets indsamling fra Cycling Challenge offentliggøres om aftenen den 19. oktober i forbindelse med afslutningsmiddagen for dette års Cycling Challenge.

STREETRACE COPENHAGEN

streetrace

Nyt 12 timers cykelløb på Holmen i København støtter Børne Hjernecancer Fonden bl.a. med en del af overskuddet fra eventen. Den unikke rute i StreetRace Copenhagen er designet af Rolf Sørensen og partnere tæller Pinarello, Wonderful Copenhagen og Euroman. Sæt kryds i kalenderen den 16. august uanset om du stiller et hold eller vil opleve stemningen med brostensræs omkring Operaen.

Køb billetter til dit hold her https://billetto.dk/da/streetrace-copenhagen

Læs mere her www.streetrace.cc og her facebook.com/StreetraceCopenhagen
 

Cycling Challenge 2015

Cycling Challenge afvikles for andet år i træk i samarbejde med BHCF og Rolf Sørensen. Cycling Challenge er et eksklusivt netværksprogram for virksomheder og erhvervsfolk, hvor hold á 10 mand konkurrerer om at vinde årets Cycling Challenge.

Overskuddet fra Cycling Challenge går ubeskåret til forskning i hjernekræft der rammer børn.

Læs mere om Cycling Challenge.