BHCF nedsætter et medical advisory board

BHCF har fået nedsat et medical advisory board med forankring på Rigshospitalet. Medical advisory board rådgiver bestyrelsen i BHCF omkring proaktive tiltag, der på sigt skal sikre bedre overlevelse for børn med en hjernetumor. Derudover er medical advisory board i gang med at udarbejde ansøgningskriterier til BHCF. Der bliver i den forbindelse nedsat et legat advisory board, der skal rådgive bestyrelsen om støtteværdige projekter. Se medlemmerne af vores medical advisory board her.

YOGA FOR A CURE

Lørdag den 13. januar 2018 kan du gøre noget godt for dig selv og samtidig støtte Børne Hjernecancer Fonden. Landet over afholder en række yogacentre et event, hvor de udbyder en gratis yoga time og alle deltagergebyrer går direkte til Børne Hjernecancer Fonden. Vi er dybt taknemmelige for de mange yoga centre, der bakker op om vores event og ikke mindst for YOGA FOR A CURE's to ambassadører Cathrine Koefoed og Karen Pallisgaard, der stiller deres tid til rådighed ved hovedeventen i København. Læs mere her og find et deltagende yogacenter nær dig på Facebook.com/yogaforacureDK

BHCF GODKENDT HOS SKAT

BHCF er blevet godkendt efter Ligningslovens § 8 A og § 12, stk. 3. Det betyder, at alle donationer og gaver op til 15.000 kr. giver skattefradrag hos gavegiver. Det gælder desværre ikke medlemskontingent, men alle donationer/gaver derudover. For at beholde godkendelsen skal BHCF hvert år have mindst 300 medlemmer og mindst 100 donationer på minimum 200 kr. Der skal lyde en meget stor tak til alle, der har støttet med enten medlemsskab eller en donation. Godkendelsen hos SKAT er meget betydningsfuld i Børne Hjernecancer Fondens arbejde.