Medical advisory board rådgiver bestyrelsen i BHCF omkring proaktive tiltag, der på sigt skal sikre bedre overlevelse for børn med en hjernetumor. Medlemmerne i medical advisory board arbejder ulønnet for BHCF og omfatter nedenstående personer. 

 

Fiin Borgbjerg Moltke

FINN BORGBJERG MOLTKE

Overlæge på Anæstesilogisk afd. Z, Smerteklinikken, Bispebjerg Hospital. Finn Moltke er aktiv forsker og er tilknyttet LIFE, Københavns Universitet som professor. 

Lars Bøgeskov.png

LARS BØGESKOV

Overlæge på Neurokirurgisk afdeling, Rigshospitalet. 

Jane Skjøth Rasmussen.jpg
Søren Walther.jpg
4H0A3157.jpg

JANE Skjøth-RASMUSSEN

Overlæge på Neurokirurgisk afdeling, Rigshospitalet. Ph.d., ekstern lektor Københavns Universitet, Faculty EANS (European Association of Neurosurgical Society). Teamleder for neuroonkologisk team for voksne og unge med kræft i hjernen. Medlem af børneonkologisk team. Involveret i flere forskningsprojekter om kræft i hjernen hos børn, unge og voksne.

 

SØREN WALTHER-LARSEN

Overlæge ved Rigshospitalet. Speciale i pædiatrisk anæstesi, smertebehandling og palliation. Søren Walther-Larsen har en stor undervisnings- og forskningserfaring og er subspeciale uddannet i USA og Australien.

 

PETRA HAMERLIK

Leder af forskningsgruppen Hjernetumorbiologi i Kræftens Bekæmpelse. Lektor ved Institut for Lægemiddeldesign og Farmakologi på Københavns Universitet.