Bestyrelsen i BHCF

Peter Fogh, formand  
Peter Fogh er advokat og partner i Advokatfirmaet Plesner. Derudover er han valgt som formand for Advokatrådet, der er bestyrelsen i Advokatsamfundet, hvor alle danske advokater er medlemmer.
Peter har cyklet for BHCF i Cycling Challenge siden 2016. Privat er Peter gift med Bente Hyldahl Fogh, der er administrerende direktør i Lægeforeningen, og med hvem han har to voksne sønner.

Finn Borgbjerg Moltke
Finn Borgbjerg Moltke er overlæge på Anæstesilogisk afd. Z, Smerteklinikken, Bispebjerg Hospital. Han er aktiv forsker og er tilknyttet LIFE, Københavns Universitet som professor. Finn har cyklet til Paris 3 gange med Team Rynkeby og er aktiv amatør cyklist. Privat er Finn gift med Birgitte Borgbjerg Moltke, der er klinik chef i Region Hovedstadens Psykiatri, tilsammen har de 5 børn.

Eline Levin
Eline Levin er overlæge på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center Region Hovedstaden. Derudover medlem af bestyrelsen for Kvindehjemmet Jagtvej.

Anette Overby
Anette Overby er stifter af BHCF og arbejder her ulønnet. Anette er cand.polit. og har tidligere ansættelser i TDC's hovedkontor og Økonomisk Afdeling i Danmarks Nationalbank. 

 

 

Juridisk bistand: Plesner.

Revisor: Steen Ellebæk Nielsen, Dansk Revision.

Bestyrelsen, revisor & advokat arbejder ulønnet for Børne Hjernecancer Fonden.